Wanddecoratie voetbal

Unieke wanddecoratie voetbal geschenk

Je wilt je keuken helemaal anders inrichten? Gaat het om een totaal nieuwe look of is het meer je idee om de look een beetje te veranderen? Het is niet om het even hoe je keuken eruit ziet. Dit is de plek waar de heerlijkste maaltijden worden bereid. Je bent vaak dagelijks een heel aantal uren aan het werk in deze ruimte. Natuurlijk mag de uitstraling er dan ook helemaal naar zijn. Bij Voetbalplaatje.nl ben je aan het juiste adres van unieke en originele wanddecoratie voor in de keuken. Wat denk je van onze muurcirkels? Uiteraard hebben deze een relatie met de diverse voetbalsteden.

Team staat voor je klaar

De uniek gemaakte voetbal producten voor in de keuken spreken je aan? Koop dan zeker je wanddecoratie voor de keuken bij Voetbalplaatje.nl. Ons team staat voor je klaar en er is zeker ook maatwerk mogelijk bij ons. We hebben verschillende muurcirkels op voorraad. Ook kun je bij ons terecht voor wanddecoraties van hout die snel leverbaar zijn. Heel wat vormen en figuren worden op maat gemaakt. Zo weet je zeker dat je straks een unieke wanddecoratie in je keuken hebt. De voetballer, het symbool of het figuur wordt machinaal uit het hout gesneden. Vervolgens bewerkt een van onze medewerkers dit handmatig. Zo nodig wordt het symbool of figuur ook nog afgelakt. Wellicht koop je de decoratie het liefst in de kleur van het hout. Dat kan. Maar het is ook mogelijk om een kleur te nemen die goed past bij jouw keukeninrichting. Bij ons heb je de keus uit vier verschillende kleuren.

Veel keus in wanddecoratie

Wij verkopen het meest de algemene voetbalfiguren en de voetbalvormen van hout. Veel klanten kiezen voor de voetbal of voor het voetbalveld. Uiteraard hebben we wanddecoratie voor elke keuken. Wat jouw smaak of het thema van je keuken ook is. Heel geliefd zijn ook onze muurcirkels die een duidelijke link hebben met voetbal. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en van diverse materialen. Zo zijn er schitterende cirkels met daarom voetbalsteden zoals Parijs en Londen. Verder is het mogelijk om jouw persoonlijke muurcirkel te laten ontwerpen.