Ga eropuit!

Eindelijk is het er weer, dat heerlijke gevoel van lente. Even genieten van het voorjaarszonnetje. Dat geeft een energieboost. Fluitende vogels, volle terrasjes en alles staat in bloei. Tijd om in actie te komen, eropuit… de deur uit! Vier het voorjaar!
 
Waar wacht je nog op?
Het is tijd om het voorjaar te vieren en te beleven. Pak de bus naar een leuke bestemming en laat die lentekriebels maar komen. Maar waar ga jij naartoe? De stad in, een festivalletje pakken of naar een museum?

Met z’n tweeën voor de prijs van één

Heb je jouw voorjaarsuitje gekozen? Super. Dan is het nu alleen nog een kwestie van vervoer. En dat kan extra voordelig met de bus! Met de 2=1 actie reis je met z’n tweeën voor de prijs van één. Tijd om eropuit te gaan dus! Het voorjaar vieren! Vraag hieronder je gratis meereisticket aan en profiteer van onze 2=1 actie.
https://allgobus.nl/getmedia/74010276-ee19-488e-9a21-d845ee2fc45d/actie-stempel-2-1.jpg?width=470&height=348&ext=.jpg

Actievoorwaarden

Deze actie is natuurlijk superleuk, maar hierbij horen ook verplichte actievoorwaarden. We hebben ze hieronder voor je op een rij gezet.
 • Het gratis meereisticket is alleen online verkrijgbaar.
 • Eén gratis 2=1 ticket is alleen geldig in combinatie met een betalende reiziger. Je reist dus samen voor de prijs van één.
 • De actie is geldig van 1 t/m 31 mei 2019.
 • Het 2=1 ticket is geldig na 9:00 uur én in de weekenden en vakanties de hele dag in de bussen van Twents, Syntus Gelderland, Syntus Utrecht en de Blauwnet trein tussen Zutphen-Hengelo-Oldenzaal. Het ticket is niet geldig op de buurtbussen, de Twents Flex bussen en de Syntus Flex bussen.
 • Het meereisticket is niet geldig op 5 mei 2019.
 • Het 2=1 ticket staat op naam en datum en is alleen door die persoon en op die datum geldig.
 • Je kunt het ticket vanaf je telefoon tonen, maar een uitgeprinte versie mag ook.
 • Er kan per e-mailadres maximaal 3 keer een 2=1 ticket worden aangevraagd.
 • Het gratis 2=1 ticket is niet te combineren met andere acties.
 • Op deze actie zijn de algemene voorwaarden stad- en streekvervoer van toepassing.
 • Onder voorbehoud van druk- en zetfouten.
 • Er is geen restitutie mogelijk van het gratis meereisticket.

Tips voor uitjes

Er is genoeg te doen op de Veluwe. Ben je een beetje de weg kwijt? Geen zorgen! Hieronder wat tips ter inspiratie:

Eropuit met vrienden of familie

Vier het voorjaar gezellig met vrienden of familie. Neem een eerste lenteduik in Openluchtbad Boschbad in Apeldoorn, ga aapjes kijken in de Apenheul of ga naar Het Nationale Park de Hoge Veluwe en geniet van de prachtige natuur. Wie weet spot jij een Edelhert.
 

Met vriendinnen op pad?

Lekker terrasje pakken en shoppen in Zwolle, of ga smullen tijdens Lepeltje Lepeltje in Apeldoorn.
 

Naar een museum of theatervoorstelling?

Heb je zin om naar het theater of museum te gaan, dan zit je goed op de Veluwe. Ga op ontdekkingstocht bij het Kroller Moller Museum, geniet van de zondagmiddagconcerten in het Oranjepark in Apeldoorn of bewonder Kasteel Cannenburch in Vaassen tijdens het Middeleeuws Festijn.

 

Naar een leuk evenement?

Het voorjaar staat bol van de leuke evenementen op de Veluwe. Vier niet alleen het voorjaar, maar ook de vrijheid op het Bevrijdingsfestival Wageningen of Zwolle, ga met Hemelvaartsdag naar Vaasaqua en struin langs de grote boekenmarkt en braderie of laat je onderdompelen in de wereld van Ashtonia bij Zwitsal Apeldoorn.