/getmedia/e823d2a1-d34e-42f2-8a21-70977f61f5c6/Vervoerbewijzen.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Meermanskaart

Met de Meermanskaart reis je een hele dag lang binnen en buiten ons vervoergebied. Je mag overstappen zo vaak je wilt. Ideaal als je meerdere locaties op één dag wilt bezoeken met een groter gezelschap. De kaart is namelijk geldig voor twee volwassenen en maximaal vier kinderen. Afhankelijk van het aantal kilometers en overstappen is deze kaart al voordelig vanaf twee volwassenen die hier gebruik van maken. In de periode van 8 juli t/m 31 augustus kunt je, alleen in de Syntus Gelderland en Twents bussen, de Meermanskaart pinnen voor slechts € 10,- in plaats van € 17,50. 

Ons aanbod

De Meermanskaart is een dagkaart voor de regio Oost-Nederland en geldig voor maximaal 2 volwassenen en maximaal vier kinderen. Je kunt op deze dag zo vaak en lang van de bus gebruik maken als je wilt. 

Voor wie

Dit ticket is geschikt voor maximaal 2 volwassenen van 18 jaar of ouder en maximaal 4 kinderen van 4 t/m 11 jaar. Het is een voordelige kaart wanneer je langere of meerdere reizen op een dag wilt maken binnen het vervoersgebied. 

Tarief en verkrijgbaarheid

De Meermanskaart is in de periode van  8 juli t/m 31 augustus 2019 in de aanbieding voor slechts € 10,- in plaats van de normale € 17,50. Je kunt deze kaart alleen bij de buschauffeur pinnen voor slechts € 10,-. De Meermanskaart is niet te koop in de buurtbus. Voor deze Zomerdeal geldt op=op.

Geldigheid

  • Na afstempeling is jouw Meermanskaart één dag geldig op alle reguliere buslijnen van Syntus, Breng, Arriva en Twents in de provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland (m.u.v. Almere en Lelystad).
  • Niet geldig op de buurtbus.
  • De Meermanskaart is geldig op werkdagen na 09.00 uur.
  • Op zaterdag, zon- en feestdagen en in de maanden juli en augustus is de kaart ook voor 09.00 uur geldig.

Aanvullende informatie

  • Deze kaart is niet geldig in de trein en regiotaxi.
  • Overstappen is toegestaan met dit ticket.
  • Je hoeft niet in het bezit te zijn van een OV-chipkaart om met de Meermanskaart te kunnen reizen.