/getmedia/e823d2a1-d34e-42f2-8a21-70977f61f5c6/Vervoerbewijzen.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Kidskaartje

In een hele grote ‘auto’ met een echte chauffeur meerijden, dat is in de ogen van een kind heel spannend. Om jouw (klein)kinderen deze belevenis te geven, is de Kidskaart ontwikkeld. Voor een klein bedrag reist jouw kind onder begeleiding van een volwassene. Zo reizen de kinderen en jij makkelijk en goedkoop. Het begin en eind van een geslaagd uitje of een avontuur op zich!

Ons aanbod

Een Kidskaartje kost maar € 1,15! Elke betalende volwassene (18 jaar of ouder) mag maximaal 4 kinderen voor maar € 1,15 per kind meenemen. 
 

Voor wie

Deze kaart is geschikt voor kinderen van 4 t/m 11 jaar die reizen met een volwassene (vanaf 18 jaar). Maximaal 4 kinderen kunnen per volwassene gebruik maken van het Kidskaartje. Heel geschikt als je slechts een beperkte tijd gebruikt maakt van de bus met één of meerdere kinderen.

Tarief en verkrijgbaarheid

Je koopt het Kidskaartje gewoon bij de chauffeur. Dit kaartje kost € 1,15 per kind.

In de Keolis App kun je het Kidskaartje ook kopen in bundels van 5 of 10 kaartjes. Koop je 10 kaartjes dan betaal je voor 9 kaartjes, je krijgt dan dus 1 kaartje gratis.

Geldigheid

  • Het Kidskaartje  is 1,5 uur geldig na afstempelen.
  • Het Kidskaartje is geldig voor één persoon (in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar). Er mogen maximaal 4 Kidskaartjes per betalende volwassene worden gekocht.
  • Het Kidskaartje is op werkdagen na 09.00 uur geldig. In het weekend is het de gehele dag geldig.(In de maanden juli en augustus ook geldig voor 09.00 uur op werkdagen).
  • Je mag met deze kaart overstappen op andere bussen van Syntus en de andere aangesloten vervoerders in provincie Gelderland, Overijssel en Flevoland.
  • Het Kidskaartje is niet geldig op de buurtbus.

Aanvullende informatie

Ook Arriva/Breng/Connexxion verkopen de kaart in Oost-Nederland; je mag ook overstappen op de bussen van deze vervoerders.