/getmedia/e823d2a1-d34e-42f2-8a21-70977f61f5c6/Vervoerbewijzen.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Altijd Korting Scholier

Voor scholieren op de Veluwe die met korting met de bus naar school willen reizen, is Altijd Korting Scholier een voordelig abonnement. Met dit reisproduct krijgen scholieren altijd, dus ook in de spits, korting op de ritprijs. Bij zowel het maandabonnement als het jaarabonnement bedraagt de korting 40%. Een maandabonnement kost € 17,50, een jaarabonnement kost € 175,-.

Ons aanbod

Een korting van 40% bij een jaarabonnement en een maandabonnement op de ritprijs.

Voor wie

Voor scholieren van 12 tot en met 18 jaar op de Veluwe die altijd met korting met de bus naar school willen reizen. Dit abonnement is al interessant als je twee of drie dagen per week met de bus reist. 

Tarief en verkrijgbaarheid

Voor een jaarabonnement betaal je € 175,00. Voor een maandabonnement betaal je € 17,50. Het abonnement is verkrijgbaar via de webshop.

Geldigheid

  • Op alle treinen en bussen van Syntus, tenzij anders vermeld.
  • Op sommige bus- en treinlijnen van Arriva en Breng. Kijk voor de exacte bus- en treinlijnen op hun website.
  • Van begin tot einde dienstregeling, tenzij anders vermeld. 

Aanvullende informatie

  • Kan niet worden gebruikt in combinatie met andere (regionale) kortingsproducten.
  • Niet geldig op overige treinen, het nachtnet en de buurtbus, tenzij door de stads- en streekvervoerders anders aangegeven.
  • Altijd Korting Scholier is alleen verkrijgbaar op een persoonlijke OV-chipkaart en niet op een anonieme OV-chipkaart of als papieren vervoerbewijs.
  • Soms heb je recht op geld terug als je jouw Altijd Korting Scholier abonnement opzegt, kijk voor de productvoorwaarden Altijd Korting Scholier op onze pagina voorwaarden vervoerbewijzen. Wil je geld terugvragen, vul dan het restitutieformulier in. 
Sluiten De website van Syntus gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies.