Valentijn cadeau inspiratie

Verras je geliefde met muziek in een plaatje

Een topplaatje met de favoriete artiest, liedje en muziekalbum is een leuk cadeau als je iets speciaal wilt doen voor jouw Valentijn. Het topplaatje is een nummer in glas die je helemaal naar smaak kunt personaliseren zoals een eigen foto, een tekst die je helemaal zelf schrijft, en een QR code om direct de link naar het favoriete nummer van jouw geliefde te openen in Spotify. Het glas kan in een houder van hout worden geplaatst en staat mooi ter decoratie. De glasfoto is slechts 3mm dik en heeft het ontwerp van de Spotify app. Je zult dus nu ook de muziek die jullie zo mooi vinden op foto hebben die in de avond oplicht met LED verlichting.

Gezellig samen film kijken met een filmpakket

Samen filmpje pakken met Valentijn? Doe je geliefde een filmvoucher cadeau voor een thuisbioscoop zoals Pathé thuis. Daarnaast geef je hem of haar een filmpakket met een wijntje, frisdrank, chips, noten, bier, popcorn en chocola bijvoorbeeld. Samen dus op 14 februari romantisch naar de film kijken in je eigen thuis bioscoop.

Gouden roos in een box met zeepjes

Een roos is natuurlijk onmisbaar met de liefdesdag. Een goud vergulde roos in een box is mooi om neer te zetten in huis. Daarnaast ook leuk in combinatie met zeepjes in de vorm van gekleurde rozen en die naar rozen ruiken. Ook een leuk idee, zijn bijvoorbeeld geur kaarsen in de vorm van roosjes en hartjes.

Jullie beiden namen in een ketting

Een ketting is leuk om aan jouw vriendin of vrouw te geven op Valentijnsdag. Een ketting van goud die je persoonlijk maakt met jullie beiden namen in een hartje verwerkt bijvoorbeeld samen met een diamantje of edelsteen. Gouden kettingen zijn in diverse kleuren te krijgen zoals verguld zilvergoud, roze goud en normaal goud.
Een ander leuk cadeau is jullie beide namen of een spreuk in een ring gegraveerd van zilver of goud.

Fyllbooks invulboekje voor jouw geliefde

Met dit notitieboekje vul je zinnen aan. Denk aan zinnen waarom jouw geliefde de liefde van je leven is en waarom je hem of haar zo waardeert. Je kunt dit leuke boekje vol met liefdesspreuken die je zelf aanvult persoonlijk geven aan jouw Valentijn. Tevens kun je kleine foto’s van jullie plaatsen van 11 x 11 cm op de 6 pagina’s waarin je foto’s in de kaders kunt plakken. Dit boekje kun je dus helemaal als eigen boekje personaliseren.

Foto’s in diverse objecten

Je kunt jouw lover ook verassen met bijvoorbeeld een gepersonaliseerde sleutelhanger in de vorm van een fotorol waarop foto’s staan die jullie bij zijn gebleven. Ook een 3D foto in een mooie kristal of een glas met verlichting die je op de vensterbank plaatst is een topcadeau. Je kunt jullie foto op een kussen laten drukken, canvas, di-bond, plexiglas of op een persoonlijke mok of bierglas bijvoorbeeld. Ook kun je denken aan een speciale fotolamp waarin jullie silhouetten samen worden opgelicht. Ook kun je een sierraden box geven met daarop jullie foto groot afgedrukt. Zo zijn er talloze opties wat betreft het geven van gepersonaliseerde valentijn cadeau’s met foto’s.

Engeltjes

Engeltjes staan symbool voor cupido. Zo kun je een gift geven van een set van 2 Cherubijntjes die een mooi rood hart bij zich dragen in de vorm van een rode robijn steen. Deze kun je mooi neerzetten op elke plek in huis.

Sierhart in Kristal van Ozzaro

Een bijzonder cadeau is een hart met diverse kleuren in een Boheems kristal gemaakt. De kleuren lopen in elkaar over als een soort verf-achtige vloeistof. Het hart heeft een magische uitstraling en is geen alledaags Valentijns hart. Het is een kunstwerk op zich die prominent tot zijn recht komt als een decoratiestuk in huis. De harten zijn in talloze mooie overlopende passende kleurtinten te krijgen in een transparant kristal glas.