/getmedia/e823d2a1-d34e-42f2-8a21-70977f61f5c6/Vervoerbewijzen.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Voordeel en gemak met de vervoerbewijzen van Syntus Gelderland

Syntus Gelderland heeft voor iedereen een geschikt vervoerbewijs. Je kunt bijvoorbeeld met de OV-chipkaart reizen of met een pinpas/creditcard een kaartje in de bus kopen. Liever contant betalen? Haal dan je kaartje bij een van onze verkooppunten. Ook zijn er speciale abonnementen en kortingsproducten. Bekijk hier het overzicht met de tarieven vanaf 1 januari 2020.

Wat voor jou het beste is hangt af van wat je belangrijk vindt maar ook hoe vaak je reist en in welk gebied. Wil je advies over welke vervoerbewijzen voor jou geschikt zijn, vul dan de productwijzer in.

Een persoonlijke OV-chipkaart bestellen? Dat kan via www.ov-chipkaart.nl

Informatiebijeenkomsten OV-ambassadeurs

In Midden Overijssel, Twente en op de Veluwe maken we overigens dankbaar gebruik van de inzet van OV-ambassadeurs: vrijwilligers die het leuk vinden om hun ervaringen te delen met anderen die onbekend zijn met het OV. Ze organiseren infobijeenkomsten en inloopspreekuren over het openbaar vervoer en organiseren en begeleiden proefreizen.

Wil je vaker reizen met het OV reizen? Maar vind je dit lastig omdat je niet gewend bent met de bus of trein te reizen? Je bent van harte welkom één van de informatiebijeenkomsten bij te wonen, ook bij jou in de buurt! Klik hier voor een overzicht van de komende bijeenkomsten.