Slager Ter Weele

De slagerij is allereerst een leuk bedrijf met een vlotte uitstraling. Ze hebben twee fysieke winkels. Te weten in Emst en in Oene. Deze winkels zijn leuk en praktisch ingericht. Daardoor kun je het aanbod aan vlees goed bekijken.

De twee winkels zijn ook goed bereikbaar. De plaatsen Emst en Oene zijn gelukkig niet zo groot, dus qua drukte wat betreft verkeer daar valt het mee. Je kunt er makkelijk komen met de auto, maar uiteraard ook met de fiets of lopend.

Website

Naast de twee fysieke winkels heeft de slagerij ook een fris en moderne website in de lucht. Als je de website opent zie je meteen een leuke intro film. Deze begint met een paar grazende koeien in een weiland. Daarna volgt wat beeldmateriaal van de slagerij en laten ze wat zien van hun bedrijfsproces. Erg leuk vind ik zelf.

Op de website kun je ook lezen over de opbouw van het bedrijf van vroeger uit. Daarbij zijn wat foto’s van vroeger geplaatst voor een betere beeldvorming.

Het aanbod

Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om het aanbod aan vlees als je naar de slager gaat. Ik kan melden dat het assortiment breed is. Je vraagt eigenlijk niet mis. Ze hebben veel verschillende soorten vlees. Je hoeft niet eens naar een van de winkels om hier een indruk van te krijgen. Als je op de website naar het menu webshop gaat, dan zie je het aanbod aan vlees verschijnen. Dit aanbod wordt per vleessoort begeleid door een stukje tekst. In deze tekst staat uiteraard wat het is, hoe je het kunt bereiden en eventueel hoe je het kunt combineren met ander eten. Ook staat er een duidelijke foto bij van het vlees.

Via de webshop kun je een bestelling plaatsen voor het vlees dat je wilt hebben. Deze bestelling kun je vervolgens afhalen in de opgegeven winkel. Dit is dus in Emst of Oene. Dit werkt goed. Ik heb al een aantal keren op deze manier besteld en het ligt elke keer netjes klaar. Wel zo praktisch en efficiënt.

Kwaliteit van het vlees

Voor veel mensen natuurlijk het belangrijkste punt, de kwaliteit van het vlees. Deze kan ik beschrijven als zeer goed. Ik heb nu al veel van het aanbod geprobeerd, we zijn thuis echt van het proberen van eten wat we nog nooit hebben gehad, en het is nog nooit tegengevallen.
De medewerkers in de winkels geven ook echt goed advies als je aangeeft wat je ongeveer zoekt. Echt een aanrader.

Account

Via de website van de slager kun je bovendien een eigen account aanmaken. Dit is wel praktisch in het geval als je vaker een bestelling gaat plaatsen via de webshop.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid is ook uitstekend. En dan bedoel ik de bereikbaarheid qua contactleggen. De fysieke bereikbaarheid van de winkels had ik hierboven natuurlijk al genoemd.
Je kunt contact leggen via de telefoon, deze wordt eigenlijk altijd vlot opgenomen is mijn ervaring.
Ook kun je een contactformulier invullen. Hierop komt ook snel reactie. Via het contactformulier heb ik al eens vragen gesteld over mogelijkheden voor bepaalde bestellingen.
Een rechtstreekse e-mail sturen kan overigens ook. Deze mogelijkheid heb ik dan nog niet geprobeerd. Alle contactgegevens staan duidelijk vermeld bij het menu contact.

Info

Heb je vragen over het vlees of overige zaken met betrekking tot deze slagerij en wil je niet gelijk bellen of langsgaan? Kijk dan eens bij de veel gestelde vragen rubriek op de website. Wellicht vind je daar al je antwoord.