/getmedia/463791a0-0520-46dc-a9ef-533911146e10/Scholeren.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Wijzigingen scholierenlijnen studiejaar 2017/2018

In augustus 2017 start het nieuwe studiejaar weer! Dat betekent mogelijk dat je voor het eerst naar een andere school gaat die een behoorlijke afstand van je woonplaats ligt. Of je maakt al jarenlang gebruik van het openbaar vervoer. We heten je in ieder geval weer hartelijk welkom in onze Syntus Gelderland-bussen.
Onze chauffeurs brengen je veilig van jouw halte zo dicht mogelijk naar de school. En ook dit studiejaar laat Syntus Gelderland extra bussen rijden naar diverse onderwijsinstellingen in en buiten de provincie Gelderland.
 
Uiteraard is de OV-chipkaart gewoon geldig in deze bussen. Wil je voordeel? Schaf dan een abonnement aan. Welke buskaart of abonnement jou het beste past kun je hier vinden.
 
Voor de leerlingen die vorig jaar al gebruik hebben gemaakt van onze bussen: let op. Ten opzichte van het vorige studiejaar zijn er weer een aantal kleine wijzigingen voor de busdiensten die we jou aanbieden om naar Apeldoorn, Amersfoort, Arnhem, Kampen of Barneveld te reizen. Check je eigen buslijn of er iets gewijzigd is.
 
P.S: Wist je trouwens dat deze lijnen voor iedereen te gebruiken zijn en er niet alleen zijn voor scholieren of studenten? Dus als je buurvrouw, collega of vriend toevallig ook naar Apeldoorn of Amersfoort wil reizen in de ochtend: Sommige lijnen doen ook het centrum aan en zijn hier zelfs sneller dan de reguliere bus of de trein

Sluiten De website(s) van Keolis Nederland (voorheen Syntus) gebruiken bij bepaalde functionaliteiten cookies.