/getmedia/463791a0-0520-46dc-a9ef-533911146e10/Scholeren.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Scholieren Veluwe

Met de bus naar school reizen is een stuk makkelijker dan fietsen. Je bent sneller, je zit altijd warm en droog en je weet precies hoe laat je aankomt. Bekijk hier alle speciale scholierenlijnen op de Veluwe en bekijk hieronder welk abonnement bij jou past!

Abonnementen Veluwe

Op de Veluwe heb je de keuze uit de abonnementen Syntus Veluwe Vrij en Altijd Korting Scholier. Met het Syntus Veluwe Vrij-abonnement reis je onbeperkt met alle Syntus bussen op de Veluwe en met de streeklijnen richting Zwolle. Met Altijd Korting Scholier reis je met alle treinen en bussen van Syntus en sommige trein- en buslijnen van Arriva met 40% korting. Wanneer je een jaarabonnement afsluit, krijg je extra voordeel: de laatste twee maanden zijn dan namelijk gratis!

Kies het beste Syntus busabonnement!

Wanneer je een abonnement kiest dat het beste past bij jouw situatie, moet je rekening houden met twee dingen:

  • Wil je overal onbeperkt reizen of met korting reizen?
  • Zit je in een tijdelijke of langdurige situatie?
Klik hier om ook abonnementen van regio Overijssel & Twente te bekijken.

 

Snap, deel & win-actie in jouw school?

/getmedia/a992e7c5-aab3-4e18-8c22-3f0a54c95ed2/Snapchat_logo_voor_actie.png?width=200&height=200&ext=.png

In 19 verschillende scholen in de regio Veluwe en Twente hingen in week 41 ‘Snap, deel & win’ posters aan de muur. Scholieren gingen op zoek naar één van deze posters en maakten een selfie (met filter) die ze verstuurden naar het Snapchat account syntussnap. Onder alle inzendingen werd een jaar lang gratis Spotify en een setje JBL Synchros E10 oordopjes weggegeven!

De winnaar check je hier

Sluiten De website van Syntus gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies.