/getmedia/463791a0-0520-46dc-a9ef-533911146e10/Scholeren.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Abonnementen speciaal voor scholieren

Met de bus naar school reizen is een stuk makkelijker dan fietsen. Je bent sneller, je zit altijd warm en droog en je weet precies hoe laat je aankomt. Bekijk hier alle speciale scholierenlijnen en bekijk hieronder welk abonnement bij jou past!;

Abonnementen Veluwe

Op de Veluwe heb je de keuze uit verschillende de abonnementen zoals Altijd Vrij Veluwe, Altijd Korting en Altijd Voordeel Oost. Met het Altijd Vrij Veluwe-abonnement reis je onbeperkt met alle Syntus bussen op de Veluwe en met de streeklijnen richting Zwolle. Met Altijd Korting reizen scholieren altijd met 40% korting in de bus, tram en metro in heel Nederland. Met het Altijd Voordeel Oost abonnement heb je 20% korting in de spits en 40% korting in de daluren, in het weekend en op nationale feestdagen. Dit abonnement is geldig in Gelderland, Overijssel en Flevoland (excl. Almere en Lelystad). Het is verkrijgbaar voor alleen de bus of voor de bus en trein.

De abonnementen zijn hier in de webshop te koop.

Kies het handigste abonnement!

Wanneer je een abonnement kiest dat het beste past bij jouw situatie, moet je rekening houden met drie dingen:

  • In welke regio reis je?
  • Wil je overal onbeperkt reizen in een regio of met korting reizen?
  • Zit je in een tijdelijke of langdurige situatie?

Advies nodig? 
Plan je reis via onze reisplanner, vervolgens kies je je traject en klik je op 'Bekijk details' en klik dan op 'Bekijk ons productadvies'. 
 
Bekijk hieronder de scholierenabonnementen en maak je keus!

Abonnementen op de Veluwe

Abonnementen op de Veluwe