/getmedia/463791a0-0520-46dc-a9ef-533911146e10/Scholeren.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Abonnementen speciaal voor scholieren

Met de bus naar school reizen is een stuk makkelijker dan fietsen. Je bent sneller, je zit altijd warm en droog en je weet precies hoe laat je aankomt. Bekijk hier alle speciale scholierenlijnen en bekijk hieronder welk abonnement bij jou past!;

Abonnementen Veluwe

Op de Veluwe heb je de keuze uit de abonnementen Altijd Vrij Veluwe, Altijd Korting en Altijd Voordeel Oost. Met het Altijd Vrij Veluwe-abonnement reis je onbeperkt met alle Syntus bussen op de Veluwe en met de streeklijnen richting Zwolle. Met Altijd Korting reis je met alle treinen en bussen van Syntus en sommige trein- en buslijnen van Arriva met 40% korting. Met het Altijd Voordeel Oost abonnement heb je 20% korting in de spits en 40% korting in de daluren, in het weekend en op nationale feestdagen. Dit abonnement is geldig in Gelderland, Overijssel en Flevoland (excl. Almere en Lelystad). Het is verkrijgbaar voor alleen de bus of voor de bus en trein.

De abonnementen zijn hier in de webshop te koop.

Abonnementen Overijssel & Twente

In Overijssel en Twente heb je de keuze uit het Altijd Vrij Midden Overijssel, het Altijd Korting abonnement of het Altijd Voordeel Oost Kortings abonnement. Met het Altijd Vrij Midden Overijssel abonnement reis je met de Syntus bus voor een vast bedrag onbeperkt binnen alle bussen van Midden Overijssel. Het Altijd Korting abonnement geeft iedereen die met de bus reist 20% korting en geeft 40% korting aan scholieren (12 t/m 18 jaar). Altijd korting geldt boven op de 34% extra leeftijdskorting. Het Altijd Voordeel Oost abonnement geeft u 20% korting in de spits en 40% korting in de daluren, in het weekend en op nationale feestdagen. Alle abonnementen zijn hier te koop in de webshop.

Kies het beste Syntus abonnement!

Wanneer je een abonnement kiest dat het beste past bij jouw situatie, moet je rekening houden met drie dingen:

  • In welke regio reis je?
  • Wil je overal onbeperkt reizen in een regio, met korting reizen of op een vast traject reizen?
  • Zit je in een tijdelijke of langdurige situatie?


Bekijk hieronder alle abonnementen per regio en maak je keus!

Abonnementen op de Veluwe

Abonnementen op de Veluwe

Sluiten De website van Syntus gebruikt bij bepaalde functionaliteiten cookies.