Wijzigingen dienstregeling ingaande 23 februari

10-2-2020
Ingaande 23 februari zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd in de dienstregeling van Syntus Gelderland. Deze aanpassingen, waarmee wij de dienstregeling willen optimaliseren, zijn tot stand gekomen naar aanleiding van opmerkingen van reizigers en bevindingen van onze chauffeurs.
 
Alle wijzigingen vind je terug in de lijnfolders. Hieronder een overzicht van de aanpassingen.
 
 
Lijn 85 Ede - Veenendaal
De vertrek- en aankomsttijden op station Ede-Wageningen en op station Veenendaal Centrum blijven ongewijzigd, in beide richtingen. Echter, op een aantal tussengelegen haltes wijzigen de vertrektijden wel. De bussen rijden daardoor beter op tijd.  
 
Lijn 101 Harderwijk - Amersfoort Schothorst
De tussenritten die rijden van Harderwijk station tot Drielanden (halte Salentijnerhout)  vertrekken in de regel om 54 minuten over het uur. Een drietal ritten gaan van maandag t/m vrijdag 3 minuten eerder rijden. Dit zijn de ritten die vertrekken vanaf het station om 9:54, 18:54 en 19:54 uur. De vertrektijd van deze ritten wordt 9.51, 18.51 en 19.41 uur.

Lijn 102 Apeldoorn - Amersfoort
De vertrektijden zijn op sommige haltes iets aangepast zodat de bussen beter op tijd rijden. De vertrektijden zijn alleen gewijzigd in de richting Amersfoort.
 
Lijn 111 Harderwijk - Nunspeet
De bus die om 8:03 uur vertrekt van Harderwijk naar Nunspeet, vertrekt 2 minuten later. De vertrektijd word dus 8.05 uur.

Lijn 205 Barneveld - Harderwijk
De bus die om 7.13 uur vertrekt van Barneveld naar Harderwijk, vertrekt 2 minuten later uit Barneveld. De vertrektijd wordt 7.15 uur. Hierdoor verbetert de aansluiting In Harderwijk op de trein vanaf Ede
Wijzigingen dienstregeling ingaande 23 februari