65+? Actie 2=1 in augustus met uw gratis meereisticket

1-8-2018
Geniet u van onze on-Hollandse zomer? Ook augustus wordt weer een maand om er lekker op uit te trekken. En omdat uitstapjes dubbel zo gezellig zijn met z’n tweeën, krijgt u van ons een gratis meereisticket. Dus pak de comfortabele Syntus Gelderland bus en trek er samen op uit.

Wie reist er gratis met u mee?

Als reiziger van 65+ mag u met het meereisticket gratis een reismaatje meenemen. Wie maakt uw uitstapje dubbel zo leuk: uw partner, vriendin of misschien uw buurman? Of wat dacht u van uw kleinzoon of -dochter? De keuze is aan u. Deze actie is de hele maand augustus geldig, dus vraag het meereisticket hier meteen aan!

Inspiratie nodig om erop uit te gaan in de Veluwe?

De Veluwe verrast. En dat komt omdat er van alles te beleven is: natuur, culturele highlights en prachtige fietsroutes. Maar u kunt zich ook laten verrassen op culinair of muzikaal gebied. Onze buschauffeurs brengen u overal naartoe. Wat dacht u van lekker uitwaaien in het Nationaal Park de Hoge Veluwe en een bezoekje aan het Kröller-Müller Museum? En houdt u van films? Dan wilt u het VUE openlucht filmfestival van 17 t/m 26 augustus in Apeldoorn zeker niet missen. Neemt u uw kleinkind mee, dan is de Apenheul of het Speelgoedmuseum zeker de moeite waard.
 
Laat u zich graag nog verder laten inspireren? U vindt allerlei uiteenlopende ideeën voor uitstapjes op www.visitveluwe.nl