Kraamcadeau? Geboortetegel van geboorteplaatje.nl

De geboorte van een kind staat voor een mijlpaal in het leven van de ouders. De familie of vrienden kijken zelf naar een passend geschenk, zoals een geboortetegel. Het maakt weinig uit of jullie elkaar ontmoeten op kraambezoek of een geboortefeest. Als visite bied je graag een exclusief artikel aan bij de gelukkige vader en moeder. Ook een collega of een kennis vergroot de blijdschap door een zeldzame creatie aan te reiken. De meeste cadeaus komen van pas bij vele gezinnen waar uitbreiding plaatsvindt. Geboorteplaatje.nl geeft de oplossing als je uitkijkt naar een origineel aanbod. Niemand laat zich ten slotte vergelijken met het kind dat ter wereld kwam.

Trots op kind

Net als volwassenen valt iedere baby op door de zijn of haar eigen kenmerken. Het ligt voor de hand dat de opvoeders hun lieveling op beeld laten vastleggen. Je doet ze vast een plezier door een afbeelding van het kind op glaswerk af te drukken. Voorbeelden van geboorteplaatje.nl verschijnen op de pagina als je de website bezoekt. De fotografie geeft een indruk van het resultaat dat een bestelling oplevert. Aan de hand van het drukwerk zet je het mooiste uit hun leven in de schijnwerpers. Een blik op de geboortetegel laat de gelukkige ouders zeker glimlachen.

Geboortetegel van kwaliteit

De komst van de baby geeft een aanleiding om de bestelling aan te vragen. Het cadeau brengt naar voren hoe puur een pasgeboren kind op beeld overkomt. Van het heldere glaswerk mag je verwachten dat het de foto tot zijn recht laat komen. Een standaard van eikenhout maakt mogelijk dat het product van geboorteplaatje.nl overeind staat. De makers produceren het kraamcadeau zo dat het steeds in goede staat blijft. Op de website lees je over een aantal kenmerken waar de geboortetegel aan voldoet. Door de omschrijving maakt de bezoeker zich alvast een voorstelling van het product.

Nog lang behouden

Een beeld zegt vaak meer dan vele woorden die op papier staan. Met een simpele klik op de button schuif je de gedachtenis aan het kind naar boven. Aan de andere kant brengt de aanblik van de creatie de ouders terug naar de geboorte. Dankzij het glaswerk staan ze in het dagelijks leven weleens stil bij de onvergetelijke gebeurtenis. Ondertussen haal je met de bestelling een binnenlands product in huis. Het geboortetegel komt namelijk voor de volle honderd procent van Nederlandse bodem af. De kleine krijgt al in het begin Hollandse inbreng in zijn of haar leven.

Ander soort kraamcadeau

Het ligt voor de hand dat je met een knuffeldier of babykleding binnen loopt. De ontvangers kijken verrast op wanneer ze het geboorteplaatje uit de verpakking halen. Het ontwerp herinnert later nog naar het moment dat je het exemplaar overhandigde. Een kraamcadeau verhoogt de blijdschap over de geboorte van het kind in het huishouden. Tijdens het vervoer van het pakket weet je dat de bestelling in tact blijft. De website geeft een bezoeker meer inzicht over de verwachtingen van het artikel. Het geboorteplaatje hoort tot de meest persoonlijke geboortegeschenken voor een baby. Het portret geeft prijs hoe onbevangen het kind de wereld in kijkt.

Eenvoudig aanvraag sturen
Het aanvragen van een creatie verloopt op geboorteplaatje.nl volgens alle gemakken. Door het toevoegen van een tekst in een zelfgekozen lettertype geef je een eigen invulling. Het staat je als bezoeker altijd vrij om contact op te nemen voor vragen. Het cadeau blijkt ook een gouden greep op momenten als Moederdag of een andere gelegenheid. Na het invullen van gegevens zoals de naam en geboortedatum zet je een volgende stap. De website vraagt bijvoorbeeld om de lengte en het gewicht van de baby. Vervolgens verwerkt het team de opdracht tot het gewenste geschenk.