KeoBike

Een dagje op de fiets de omgeving verkennen, geen zin om vanaf de bushalte nog een stuk te lopen of wil je na je werk nog even naar een vrijdagmiddagborrel in de stad? Met de KeoBike huur jij een fiets wanneer jij dat wilt. Met behulp van jouw smartphone reserveer je een fiets of haal je hem direct uit een van de carrousels. Met één druk op de knop op je smartphone open je het slot en fiets je weg!

Waar staan de KeoBikes?
Je vindt onze KeoBikes op steeds meer plekken. Deze stoere, robuuste fietsen staan in opvallende carrousels in de buurt van bushaltes. Bekijk hier waar jij jouw KeoBike kunt ophalen. Heb je de fiets niet meer nodig? Zet hem weer terug in een van de carrousels. Dit mag een andere carrousel zijn dan degene waar je de fiets hebt opgehaald.
 

Actie: probeer de KeoBike (bijna) gratis!

Normaal huur je een KeoBike voor slechts € 1,50 per uur of € 3,- per dag. Maar nu hebben we een extra leuke aanbieding!
Tot en met 30 april 2018 maak jij als Syntus abonnementhouder gratis gebruik van deze handige fiets. Het enige wat je daarvoor moet doen is je aanmelden.
Heb je geen Syntus abonnement? Geen probleem! Voor slechts € 3,- maak je t/m  30 april 2018 zo vaak als je wilt gebruik van de Keobike. Profiteren van deze actie? Meld je aan!

Actievoorwaarden

• Deze actie is alleen geldig op de KeoBikes in Utrecht en Gelderland.
• Deze actie loopt tot en met 30 april 2018.
• Je kunt de fiets een half uur van te voren reserveren.
• De fiets moet dezelfde dag voor 23.59 uur weer terug worden geplaatst in een van de KeoBike-carrousels.
• Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen of acties.
• Door deelname aan deze actie geef je Syntus toestemming om je a.d.v. deze actie een enquête te sturen.
• Na aanmelding wordt er voor jou een gebruikersaccount aangemaakt op het Mobilock platform. Je ontvangt binnen 2 werkdagen (na betaling, indien je geen Syntus abonnement hebt) een mail van Syntus met daarin een korte uitleg over hoe jij de app kunt downloaden en hoe je met jouw gebruikersaccount kunt inloggen in deze app. Na het volgen van deze stappen maak je tot en met 30 april 2018 zo vaak als je wilt gebruik van de KeoBike.
• Door deelname geeft je toestemming dat jouw e-mailadres wordt gedeeld met een partner van Syntus:  Mobilock. Jouw e-mailadres wordt alleen door Mobilock gebruikt voor deze probeeractie om te zorgen dat je d.m.v. de app het fietsslot kan openen. 
• De algemene voorwaarden van Syntus zijn van toepassing op deze actie.
• De actie is onder voorbehoud van typ- en spelfouten.
Sluiten De website(s) van Keolis Nederland (voorheen Syntus) gebruiken bij bepaalde functionaliteiten cookies.