/getmedia/e823d2a1-d34e-42f2-8a21-70977f61f5c6/Vervoerbewijzen.jpg?width=880&height=220&ext=.jpg

Reserveren van de Kolibrie

De Kolibrie rijdt volgens de tijden, die zijn aangeven in de dienstregeling. U vindt deze tijden op onze website (zoek op de Kolibrie lijn die voor u van toepassing is) en op de halte. De Kolibrie rijdt alleen als u deze minimaal één uur van tevoren reserveert. Reserveren is gratis en kan kan via de 9292 reisplanner of via het reserveringssysteem. U reserveert de Kolibrie in de volgende drie eenvoudige stappen:

  1. Plan uw reis
  2. Reserveer uw reis
  3. Bevestig uw reis

Na uw reservering krijgt u een e-mail met een reserveringsnummer. Dit nummer is een bevestiging dat uw reservering geslaagd is. U kunt met de link in deze e-mail ook tot 1 uur voor vertrek wijzigingen aanbrengen in uw reservering. 

Als u hulp wilt bij het reserveren, kunt u bellen met de Klantenservice (+31 (0)88 0331360). U kunt ook voor andere personen reserveren.

Als u een reservering voor de Kolibrie hebt gemaakt, loopt u naar de halte op het tijdstip dat in de dienstregeling en op de halte vermeld staat. Bij het instappen op de Kolibrie toont u uw reserveringsnummer ter controle aan de chauffeur. Zorg dat u dit nummer altijd bij de hand heeft als u met de Kolibrie reist.