Een echte familie camping om lekker tot rust te komen

De camping Helfterkamp is een echte familie camping, er is genoeg te doen voor de kleine koters en voor papa en mama zijn er ook nog genoeg bezigheden. Er is een animatieteam aanwezig voor de kleintjes, waardoor er voor jong en oud genoeg activiteiten te doen zijn. Zodat papa en mama lekker kunnen gaan wandelen met de hond in de bijgelegen Veluwse bossen.

De camping zelf bevat 160 kampeerplekken en daarnaast nog verschillende accommodaties zoals tourcaravans, stacaravans, daar ook nog een XL variant van en een vakantiebungalow natuurlijk. Daarnaast zijn de kampeer plekken over verschillende velden verdeeld, met op bijna ieder veldje wel een speel gelegenheid voor de kinderen. Verder beschikt de camping over 3 sanitair gebouwen verspreid over de camping heen. De gebouwen zijn altijd netjes onderhouden. En er komen meer maals per dag mensen om het schoon te maken en alles aan te vullen wat op is. Ook is er een milieu straat aanwezig waar je het afval en andere onnodige middelen weg kunt gooien.

Over de verschillende accommodaties hebben we ook nog wel wat te vertellen, we beginnen bij de tourcaravan. Bij de tourcaravan (2-5 personen) zijn huisdieren niet toegestaan, ook mag er niet gerookt worden. Wat begrijpelijk is voor zo’n mooie caravan, ze zijn ingericht met een eigen televisie, koffiezetapparaat, waterkoker, lekkere dekens, kussens en een chemisch toilet deze moet je natuurlijk wel zelf een keertje legen. Als je hierin verblijft krijg je een Sep-Key waarmee je kunt douchen in het sanitair gebouw.

Verder heb je nog een stacaravan (2-4 personen) waar wel huisdieren zijn toegestaan, hierbij heb je ook een mooi ingericht huisje met douche. Maar ook een eigen tuin set. Ook kun je fietsen kwijt in het bijgelegen afgesloten schuurtje met een elektriciteits aansluiting voor je elektrische fiets. Ook heb je de stacaravan XL (2-6 personen), deze is net een tikkeltje groter dan de normale stacaravan. De XL variant heeft namelijk ook 2 bedden extra.

Dan is er nog de vakantiebungalow (2-5 personen) deze ruime bungalow is netjes ingericht en van alle gemakken voorzien. Deze bungalow is toegankelijk voor de mindervaliden en er mogen maximaal 2 huisdieren in. De bungalow bevat een eigen keuken met vaatwasser en combimagnetron. Ook deze bungalow bevat een eigen tuin set en bijgelegen afgesloten schuurtje met elektra voor je fietsen.

Verder moet je bij alle vier de accommodatie gelegenheden je eigen lakens en handdoeken meebrengen. Maar dit is geen probleem voor de meeste mensen.

Op de camping zelf is er natuurlijk een klein winkeltje aanwezig met de broodnodige spulletjes. Zoals eten, drinken en eventueel wat spelletjes. De wifi is geheel gratis op de camping. Ook is er voor de honden onder ons een speciaal losloopveldje, zodat hij of zij even lekker kan uitrazen om vervolgens weer lekker verder te luieren. Als je zelf geen fietsen mee hebt kun je die huren tegen een lage prijs. Voor diegene die het leuk vinden om na het diner een potje jeu-de-boules te spelen is dit natuurlijk ook mogelijk op ons veldje.

Voor de kinderen is er dus een animatieteam aanwezig die verschillende leuke activiteiten organiseert voor ze, maar ook is er een beekje en kikkerpoel waar de kinderen lekker in kunnen spelen als het warm is. Voor de vaders en moeders is er een jaarlijks terug kerende proeverij, namelijk de Veluwse proeverij. Hier kun je lekker genieten van de gezelligheid en lekkere hapjes.

Ook ligt de camping in de buurt van allerlei lekkere restaurants en winkels, waar je even lekker kunt shoppen en er tussenuit kan knijpen. Ook is er een saunaresort in de buurt waar je even lekker tot rust kunt komen.

Dus camping Helfterkamp is echt een top camping voor je familie.