Dienstregeling 2020

Hier vind je de folders en lijnennetkaarten van de dienstregeling die geldig is vanaf 15 december 2019

Plan jouw reis vooraf met onze handige reisplanner.
Wijzigingen dienstregeling

Wijzigingen ingaande 5 januari 2020

Ingaande 5 januari zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd in de dienstregeling van Syntus Gelderland. Deze aanpassingen, waarmee wij de dienstregeling willen optimaliseren, zijn tot stand gekomen naar aanleiding van opmerkingen van reizigers en bevindingen van onze chauffeurs.
 
Alle wijzigingen vind je terug in de lijnfolders. Hieronder een overzicht van de aanpassingen.
 
 
Lijn 101 Harderwijk - Amersfoort Paladijnenweg
In de tabellen van maandag t/m vrijdag is per abuis de dienstregeling opgenomen van oudjaarsdag. Na 20.00 uur zijn dus niet alle ritten vermeld.
 
De tussenritten van Harderwijk Station naar Salentijnerhout vertrekken 3 minuten later vanaf het station. Richting Harderwijk Station zijn de vertrektijden ongewijzigd.
 
Er is een nieuwe lijnfolder gemaakt met daarin de aangepaste tabellen.
 
Lijn 108 Apeldoorn - Hoenderloo
De vertrektijden tussen Hoenderloo Centrum en Apeldoorn Hoofdstraat zijn aangepast. In de richting Apeldoorn wordt de vertrektijd op de halte Laan van Spitsbergen 2 minuten vervroegd.

Wijzigingen ingaande 23 februari 2020

Ingaande 23 februari zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd in de dienstregeling van Syntus Gelderland. Deze aanpassingen, waarmee wij de dienstregeling willen optimaliseren, zijn tot stand gekomen naar aanleiding van opmerkingen van reizigers en bevindingen van onze chauffeurs.
 
Alle wijzigingen vind je terug in de lijnfolders. Hieronder een overzicht van de aanpassingen.
 
 
Lijn 85 Ede - Veenendaal
De vertrek- en aankomsttijden op station Ede-Wageningen en op station Veenendaal Centrum blijven ongewijzigd, in beide richtingen. Echter, op een aantal tussengelegen haltes wijzigen de vertrektijden wel. De bussen rijden daardoor beter op tijd.  
 
Lijn 101 Harderwijk - Amersfoort Schothorst
De tussenritten die rijden van Harderwijk station tot Drielanden (halte Salentijnerhout)  vertrekken in de regel om 54 minuten over het uur. Een drietal ritten gaan van maandag t/m vrijdag 3 minuten eerder rijden. Dit zijn de ritten die vertrekken vanaf het station om 9:54, 18:54 en 19:54 uur. De vertrektijd van deze ritten wordt 9.51, 18.51 en 19.41 uur.

Lijn 102 Apeldoorn - Amersfoort
De vertrektijden zijn op sommige haltes iets aangepast zodat de bussen beter op tijd rijden. De vertrektijden zijn alleen gewijzigd in de richting Amersfoort.
 
Lijn 111 Harderwijk - Nunspeet
De bus die om 8:03 uur vertrekt van Harderwijk naar Nunspeet, vertrekt 2 minuten later. De vertrektijd word dus 8.05 uur.

Lijn 205 Barneveld - Harderwijk
De bus die om 7.13 uur vertrekt van Barneveld naar Harderwijk, vertrekt 2 minuten later uit Barneveld. De vertrektijd wordt 7.15 uur. Hierdoor verbetert de aansluiting In Harderwijk op de trein vanaf Ede