Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Wil je als eerste weten wanneer de dienstregeling verandert en wil je niets missen van onze (kortings)acties en tips? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.
 

Speciale 65 PLUS kaartjes

65 PLUS kaartje pinnen bij de buschauffeur

Vanaf 1 juli 2018 kun je met het 65 Plus kaartje 2 uur reizen voor € 2,00. Je kunt het kaartje kopen bij de buschauffeur en betalen met uw pinpas. Je kunt dan nog steeds gewoon voor € 2,00 met de bus naar de markt in Apeldoorn, naar het ziekenhuis voor controle, naar de sauna voor een verwendagje of naar de kleinkinderen voor een gezellig bezoek.

In de Syntus app kun je het 65 plus kaartje kopen in bundels van 5 of 10 kaartjes. Koop je 10 kaartjes dan betaal je voor 9 kaartjes, je krijgt dus één kaartje gratis. Meer informatie over het 65 plus kaartje, klik hier.

34% leeftijdskorting op bus, metro en tram met uw persoonlijke OV-chipkaart

Ben je ouder dan 65 en reis je met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo? Dan reis je altijd met een korting van 34% met bus, tram en metro. Deze korting wordt automatisch verrekend als je in- en uitcheckt tijdens jouw reis. Deze korting gaat in vanaf de dag dat je 65 bent geworden. Daarnaast zijn er ook een aantal interessante kortingsproducten voor op jouw OV-chipkaart zoals Weekend Vrij Oost, DalVrij Oost en DalVoordeel Oost. Wil je checken of deze nieuwe producten interessant voor jou zijn, ga dan naar www.ervaarhetov.nl/productchecker.